Bemutatkozás

A gyulai Adventista Szeretetotthon 1992. októberében kezdte el működését egy segítő szándékú adventista házaspár kezdeményezésére a Dorkás Alapítvány fenntartásában. Akkori céljuk az volt, hogy segítséget nyújtsanak – egy családi örökség felajánlásával – a hitben évtizedeket eltöltött, megöregedett, megfáradt hittestvéreiknek, valamint, hogy munkalehetőséget teremtsenek néhány embernek.
2004. október 15-től az intézmény fenntartója a Hetednapi Adventista Egyház lett.

Szeretetotthonunk egy családias légkört sugárzó „kéttornyos” ház, a gyönyörű fürdőváros, Gyula külterületén. Az örökségül kapott családi házat több lépcsőben bővítettük, így mára egy kétszintes, teljes mértékben akadálymentesített, 50 férőhellyel rendelkező épület áll rendelkezésünkre, melyben igyekszünk lakóink testi-lelki szükségleteit kielégíteni, az idős kor méltó megélését biztosítani.

Az otthonon belül 31 lakószoba, ebédlő, imaterem, könyvtár, két társalgó, az idősek által használható teakonyha található. Az épületet körülvevő parkosított kert virágokkal, örökzöldekkel, kerti tóval szolgálja az itt élők pihenését, felüdülését.
Intézményünk saját főzőkonyhával és mosodával rendelkezik.
Munkatársaink létszáma 28 fő, lakóink ápolását, gondozását 12 fő szakképzett dolgozó végzi.

Amennyiben szeretetotthonunk felkeltette érdeklődését, kérem jöjjön el Ön és hozzátartozói egy személyes látogatásra is!
Szeretettel várunk mindenkit Gyulán az Adventista Szeretetotthonban.

Üdvözlettel: Balog Andrea, otthonvezető